20230816_1105_PPCRN_1-Line_Beeldbank_LVermeulen_2780_WebRes

Het beste voor jouw organisatie? Geregeld met 1-Line.

Zeg eens eerlijk. Wil jij werkelijk het beste voor je medewerkers, of eigenlijk gewoon voldoen aan de wet- en regelgeving?

1-Line organiseert al jouw beveiligings- en veiligheidsuitdagingen. Met één aanspreekpunt, een luisterend oor en een nuchtere blik.

Plan vrijblijvend een adviesgesprek in.

Beveiliging op maat

In controle zijn door de touwtjes uit handen te geven.

Werken met de beste experts, geen cent te veel betalen én de controle behouden. Klinkt als een illusie? 1-Line belooft je de waarheid.

Dit doen we dankzij ruim 14 jaar ervaring en een ruim partnernetwerk door heel Nederland. Zo krijg je altijd onafhankelijk advies – en de kwaliteit die jouw organisatie nodig heeft.

Benieuwd wat 1-Line voor jouw organisatie kan betekenen?

Plan een adviesgesprek in

Beveiliging en veiligheid op maat

Een oplossing voor elke uitdaging

Je kunt het overzicht wel eens verliezen, maar niet als het gaat om de beveiliging en veiligheid van jouw organisatie. Met 1-Line heb je het geregeld. Van A tot Z.

Beveiliging

Alarmsysteem geregeld? Goed gedaan. En je alarmopvolging, beveiligingsoplossingen, objectbeveiliging, surveillance diensten? Met 1-Line heb je het volledig georganiseerd.

Bekijk onze beveiligingsoplossingen

Veiligheid

Van blusdeken tot compleet noodplan. Safety is niet alleen een verplichting; het is een belofte van zorg en verantwoordelijkheid. 1-Line begrijpt dit en organiseert de veiligheid van jouw organisatie.

Bekijk onze veiligheidsoplossingen

Hospitality

Gewend aan je nachtrust? Verschillende specialistische partijen uitzoeken is niet de oplossing.  1-Line neemt de hospitality uit handen en organiseert waar nodig. Van vriendelijke gastheer/vrouw, tot security host.

Bekijk onze hospitalitydiensten

Techniek

De techniek ontwikkelt zich in razend tempo. En die hoef je echt niet allemaal te snappen. 1-Line kiest voor de passende techniek op basis van jouw organisatiebehoeften. Onafhankelijk van derden. Want het draait hier om jouw organisatie.

Bekijk onze technische oplossingen

Trainingen & Opleidingen

Fijn, die AED aan de muur. Maar weten jouw medewerkers deze ook te gebruiken? Zorg dat jouw organisatie niet alleen aan alle eisen voldoet – maar ook weet hoe te handelen in de praktijk.

Meer over onze trainingen & opleidingen

Risicomanagement

Je kunt niet alles voorspellen, maar je kunt je wel voorbereiden. Risicomanagement bij 1-Line is niet zomaar een verplicht nummertje; het is een strategie tegen onvoorziene uitdagingen.

Meer over onze risicomanagement services

Zo helpt 1-Line jouw organisatie verder

Jouw safety & security goed geregeld

Ja, we kunnen tegen de stroom in gaan. En ja, we nemen graag de regie. Maar altijd met hetzelfde doel voor ogen: zorgen voor een buitengewone kwaliteit. Samen met, door én voor onze partners. We vertellen je graag hoe we jouw organisatie de controle bieden.

Plan een adviesgesprek in
Eén aanspreekpunt

Geen gedoe met specialistische partijen. Jij geeft bij jouw aanspreekpunt jouw behoeften aan. En 1-Line regelt het.

24/7 bereikbaar

Voor een kopje koffie hoef je ons niet wakker te bellen. Maar zijn er calamiteiten? Dan staat de telefoon altijd aan.

Strategisch partner

Met 1-Line heb je een partner voor de toekomst in huis. We denken actief mee, bieden oplossingen en zorgen dat het ‘gewoon’ geregeld is.

Landelijke dekking

Van noord naar zuid. Van oost naar west. Waar jij ook gevestigd zit, wij zorgen voor de geschikte partner bij jou in de buurt.

Onafhankelijk

1-Line is niet gebonden aan een merk. Dankzij ons brede partnernetwerk krijg je altijd advies dat past bij de behoeften van jouw organisatie.

Eén factuur

Een wit voetje halen bij de administratie? Zeg dan gedag tegen losse factuurtjes van verschillende leveranciers. Slechts één factuur, zodat je inzichtelijk krijgt waar jouw investering naartoe gaat.

Een beveiligd gevoel is méér dan beveiliging

1-Line organiseert iedere praktisch Safety & Security (integratie)vraagstuk, ongeacht veiligheidsvereisten of specifieke wensen.

Met een groot partnernetwerk, nieuwe technologieën en een ruim productaanbod regelt 1-Line jouw safety & security.

De oplossing? Die is nóóit hetzelfde.
De kwaliteit? Die is áltijd buitengewoon.

Plan een adviesgesprek in
Geregeld met 1-Line

Plan een gratis adviesgesprek in

Direct aan de slag met ons advies


We geven graag antwoord op jouw beveiligings- en veiligheidsvragen. Plan hieronder een afspraak in, wel zo efficiënt.

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan even contact met ons op. Bellen of mailen kan natuurlijk ook, we kijken graag met je mee.