Beveiliging en veiligheid op maat

Zeg eens eerlijk, wil jij werkelijk het beste voor je medewerkers of eigenlijk gewoon voldoen aan de wet- en regelgeving? Is je alarmsysteem nog up-to-date? Hoe zit het met de BHV-cursus van je medewerkers? Ligt je noodplan klaar?

Je kunt het overzicht wel eens verliezen, maar niet als het gaat om de beveiliging en veiligheid van jouw organisatie. Met 1-Line heb je het geregeld. Van A tot Z.

Beveiliging

Alarmsysteem geregeld? Goed gedaan. En je alarmopvolging, technische beveiligingsoplossingen, objectbeveiliging, surveillance diensten? Met 1-Line heb je het volledig georganiseerd.

Meer informatie

Veiligheid

Van blusdeken tot compleet noodplan. Safety is niet alleen een verplichting; het is een belofte van zorg en verantwoordelijkheid. 1-Line begrijpt dit en organiseert de veiligheid van jouw organisatie.

Meer informatie

Hospitality

Gastvrijheid gaat verder dan een warm welkom. Je zoekt iemand die jouw organisatie snapt. Een vriendelijk ontvangst combineert met een beveiligd gevoel. Die al jouw faciliteiten laat stralen. Met de hospitality-diensten van 1-Line maak je pas écht indruk.

Meer informatie

Techniek

De techniek ontwikkelt zich in razend tempo. En die hoef je echt niet allemaal te snappen. 1-Line kiest voor de passende techniek op basis van jouw organisatiebehoeften. Onafhankelijk van derden. Want het draait hier om jouw organisatie.

Meer informatie

Trainingen & Opleidingen

Fijn, die AED aan de muur. Maar weten jouw medewerkers deze ook te gebruiken? Zorg dat jouw organisatie niet alleen aan alle eisen voldoet - maar ook weet hoe te handelen in de praktijk.

Meer informatie

Risicomanagement

Je kunt niet alles voorspellen, maar je kunt je wel voorbereiden. Risicomanagement bij 1-Line is niet zomaar een verplicht nummertje; het is een strategie tegen onvoorziene uitdagingen.

Meer informatie