Alarmopvolging

Bij 1-Line stellen we volledige beveiligingsplannen op, onze experts gaan langs bij de opdrachtgever en brengen het volledige gebouw in kaart. We kunnen de techniek, het alarm- en controlesysteem en het hang- en sluitwerk leveren. En installeren, dat doen we vanzelfsprekend ook.

Eén partner voor de gehele beveiliging van je pand. Wanneer het op veiligheid aankomt wil je snel kunnen schakelen, wij maken dat voor je mogelijk. Maar we doen meer, want volgens ons stopt het niet bij de installatie van een systeem. Het zorgen voor veiligheid gaat ook verder na de installatie, op dat moment komt onze dienst alarmopvolging in beeld. Daar gaan we het in dit artikel over hebben.

De installatie
Het installeren van de alarminstallatie nemen we zoals verteld voor je uit handen. Onze experts zorgen ervoor dat alles op de juiste manier is aangesloten en dat jullie direct in contact staan met de centrale van het beveiligingsbedrijf. Dat noemen we een complete oplossing. Door middel van die alarminstallatie kunnen we alarmopvolging aanbieden, één van onze diensten.

“Met alarmopvolging zijn we 7 dagen per week,
24 uur per dag zonnodig snel ter plaatse op een terrein of pand.”

De werkwijze van alarmopvolging
Met alarmopvolging wordt een terrein of pand op afstand in de gaten gehouden. Wanneer er zich een verdachte situatie voordoet, of een sensor detecteert bewegingen, wordt de alarmopvolging in gang gezet. Bij een van onze aangesloten partners komt de melding binnen, zij sturen vervolgens direct een surveillancedienst naar het pand of terrein. Diegene die naar het pand toe wordt gestuurd zal de situatie controleren en waar nodig de politie inschakelen.

1-Line werkt voor het opvolgen van meldingen met verschillende organisaties samen. Door deze samenwerkingen kunnen we een landelijke dekking garanderen. Waar je ook zit, wij hebben een partner die langs zal gaan bij een melding. 1-Line blijft echter wel altijd het aanspreekpunt voor haar klanten, dat werkt namelijk efficiënter. Je hebt met één partij te maken die alles regelt.

Het opvolgingsprotocol stemmen we samen met jou als opdrachtgever af. Iedereen heeft andere wensen, ook hierin denken we met je mee. Diegene die als eerste wordt gebeld bij calamiteiten, de 1e lijn, mag namelijk ook een medewerker zijn. Wanneer er iemand in de buurt woont van het pand kan deze persoon gebeld worden en de observatie zelf uitvoeren. Neemt diegene niet op? Dan wordt alsnog de surveillancedienst ingeschakeld.

“Wist je dat wij ook ad-hoc-controlerondes uitvoeren?
Ideaal wanneer het alarmsysteem tijdelijk defect is of het pand te maken heeft met een verstoring.
Laatstgenoemde zijn problemen die het bedrijfsproces kunnen beïnvloeden, zoals stormschade of lekkages. “
Alarmopvolging 1-Line

1-Line biedt meer
Alarmopvolging door 1-Line biedt meer mogelijkheden dan alleen het surveilleren buiten openingstijden. Een extra mogelijkheid is het verzorgen van een openings- en sluitronde. Beveiligers zullen het pand voor openingstijd en na sluitingstijd controleren. Medewerkers kunnen zo veilig naar binnen en naar huis. Zij hoeven zich geen zorgen te maken over een deur waarvan ze niet zeker wisten of deze wel goed was afgesloten. Het alarm wordt afhankelijk van de soort ronde in- of uitgeschakeld, het aan- en uitzetten van de lichten verzorgen we en er wordt gecontroleerd of er geen verstoringen te vinden zijn. Bij de sluitronde worden ook de ramen en deuren gesloten en schakelen we alle apparatuur uit om de kans op brand te verkleinen.

Kortom: we bieden zekerheid. Zekerheid dat alles is afgesloten en gecontroleerd nadat de laatste werknemer naar huis is. En dat iedereen veilig naar zijn of haar werkplek kan, minstens zo belangrijk!

We stellen bij iedere controleronde een dienstrapport op, deze wordt naar contactpersonen verstuurd. Wanneer er wat aan de hand is lees je dat direct terug in het rapport. Actie ondernemen en de veiligheid waarborgen.

De veiligheid van je werknemers verbeteren en ervoor zorgen dat bedrijfsprocessen niet beïnvloed worden door verstoringen aan het pand. 1-Line is niet alleen een regieorganisatie, we zijn je partner op het gebied van veiligheid.

1-Line als partner en de veiligheid verbeteren? Neem contact met ons op!

Direct contact

  Onze diensten

  Graag het advies van een van onze medewerkers? Neem dan contact met ons op.

  Alarmopvolging
  MEER INFO
  Mobiele surveillancediensten
  MEER INFO
  Technische oplossingen
  MEER INFO
  Alarm- en servicecentrale
  MEER INFO
  Objectbeveiliging & Hospitality
  MEER INFO
  Facility
  MEER INFO
  Onafhankelijk advies
  MEER INFO