Security

Uw organisatie wil zich concentreren op haar primaire taken en medewerkers vinden het vaak vanzelfsprekend dat de beveiliging op orde is. Het ontwerpen, realiseren en in stand houden van effectieve beveiligingsmaatregelen is echter niet zo eenvoudig.

Security is een specialistisch vakgebied dat vraagt om een brede kennis en ervaring. Vaak is dit niet of onvoldoende in een organisatie aanwezig of ontbreekt het de verantwoordelijke functionaris simpelweg aan voldoende tijd.

In dat geval kunt u uw security vraagstelling, van welk niveau dan ook, bij 1-Line neerleggen. Wij implementeren voor u net zo makkelijk een afzonderlijke maatregel,  als dat wij een volledig geïntegreerd systeem van security maatregelen voor u ontwerpen, implementeren en beheren.

Op deze wijze zijn uw safety & security maatregelen altijd gewaarborgd.

Als het gaat om systemen en de uitvoering van operationele diensten is 1-Line onafhankelijk van specifieke security software- en techniekleveranciers en installatiebedrijven. 1-Line ontwikkelt en bouwt security oplossingen, in eerste instantie en bij voorkeur, door software en techniek die standaard in de markt verkrijgbaar is, slim te combineren.

In de praktijk is de ideale oplossing die past bij uw vraagstelling en problematiek echter niet altijd samen te stellen uit standaard software en techniek. Wanneer een essentieel onderdeel van een (technische) oplossing niet standaard beschikbaar is, ontwikkelt 1-Line samen met u en uw installateur de beste oplossing. Zo zijn we altijd in staat een effectieve oplossing voor uw specifieke situatie te creëren.

Een camerabeveiligingssysteem (CCTV) is een effectieve beveiligingsmaatregel voor observatie-, identificatie en verificatiedoeleinden. Om gebeurtenissen te analyseren, opsporing mogelijk te maken en bewijsvoering te ondersteunen. In bepaalde situaties kunnen camera’s bovendien het gevoel van veiligheid vergroten.

1-Line stelt voor u een overzichtelijk cctv plan samen welke in samenhang met uw overige beveiligingsoplossingen tot de juiste analyses leiden.

Het ontwerp van een goed inbraakbeveiligingssysteem is een specialisme. Bij inbraakbeveiliging is het belangrijk om zo vroeg mogelijk een poging tot inbraak te detecteren. In de praktijk begint inbraakdetectie vaak met buitendetectie, bijvoorbeeld aan hekwerken of dmv gronddetectie en bijvoorbeeld door CCTV oplossingen .

Detectie dient echter altijd gecombineerd te worden met  bouwkundige en organisatorische maatregelen. De ruimte-indeling van een gebouw is daarbij belangrijk. Hoe meer vertragingstijd gecreëerd kan worden tussen de detectie en het bereiken van een buit, des te groter de kans dat de indringer tijdig (nog voordat hij zijn buit heeft bereikt) wordt gestopt. Bij het realiseren van vertragende maatregelen moet overigens ook rekening worden gehouden met de verwachte reactie- en aanrijdtijden van beveiliging en/of politie.

Met een toegangscontrolesysteem kan uiterst efficiënt worden geregeld wie, waar en wanneer een terrein of gebouw mag betreden en in een gebouw zelf bepaalde ruimten, kasten, lockers en kluizen mag openen.  Op basis van bijvoorbeeld een pas, biometrische gegevens , maar ook op basis van een pincode of kenteken kan identificatie plaatsvinden..

Is een pas verloren, gaat een medewerker uit dienst of vindt er meerdere malen een foute verificatie plaats, dan kunnen de rechten voor een pas automatisch worden ingetrokken. Acties worden gelogd waardoor u achteraf kunt zien wie, waar wanneer is geweest. De meeste toegangscontrolesystemensystemen hebben bovendien functies zoals bijvoorbeeld anti-passback (zodat toegangspassen niet doorgegeven worden).

Door uw alarmopvolging via de mobiele surveillancediensten van 1-Line uit te besteden, bespaart u uzelf veel tijd en zorg. Dankzij onze specialistische kennis en uitgebreide ervaring, zorgt 1-Line ervoor dat u gegarandeerd bent van de snelste aanrijtijden door de in de regio beste beveiligingsdienst.

Of het nu gaat om langdurige samenwerking of kortlopende samenwerking tijdens uw bv. vakantie. 1-Line regelt voor u de beste oplossing.

Hoe werkt alarmopvolging
Uw alarminstallatie maakt melding van een ongewone situatie. Een van de centralisten van de door uw gecontateerde Alarmcentrale schakelt direct de dichtstbijzijnde mobiele surveillant in om het alarm persoonlijk te verifiëren. De surveillant controleert zowel de binnen- als buitenkant van uw pand. Uiteraard neemt de surveillant wanneer dit nodig is, contact op met hulpverleners of de politie. Al uw alarmmeldingen komen bij de surveillanten terecht. Deze zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar actief en altijd snel ter plaatse

Of het nu gaat om een eenvoudige analoge aansluiting of een complex ingerichte aansluiting via IP 1-Line helpt u met de juiste implementatie.

Hoe Werken Meldkamerdiensten
De particuliere alarmcentrale ontvangt via uw alarmsysteem of via een andere weg een melding van mogelijke onraad of bv. technische storing. Geheel naar uw wensen ingesteld verzorgd de dienstdoende centralist de te nemen actie. Dit kan zijn het bellen van een door u geselecteerde contactpersoon, het aansturen van hulpdiensten ( bij calamiteiten) danwel het aansturen van bijvoorbeeld een installatie bedrijf.

1-Line werkt met representatieve en alerte beveiligingsmedewerkers, welke zeer geschikt zijn om uw gebouw te beveiligen.
Ook kunnen deze dames en heren met grijze pas uw receptie bezetten en als gastheer/vrouw fungeren.

Het team van beveiligingsbeambten wordt speciaal getraind voor uw organisatie, wat resulteert in hoge betrokkenheid bij de beambten. Zo zijn uw beveiligingsdiensten zorgeloos uitbesteed.

Openingsronde
Om de veiligheid van uw medewerkers te vergroten kunt u kiezen voor een openingsronde. De surveillant komt dan op een door u bepaald tijdstip uw pand openen. De surveillant schakelt het systeem uit en maakt een controle ronde door het pand. Uiteraard worden er instructies op maat gemaakt.

Brand- en sluitronde
Tevens kunt u kiezen voor een brand- & sluitronde. De mobiele surveillant komt dan op gezette tijden uw pand sluiten. Dit verkleint de kans op inbraak en brand, maar vergroot ook de veiligheid van uw medewerkers. Tijdens een brand-/sluitronde wordt er gecontroleerd op gevaarlijke situaties, worden deuren gesloten conform instructies en het alarmsysteem ingeschakeld. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden tot het opstellen van specifieke instructies.

Controle ronde binnen/buiten
Ook kunt u kiezen voor Controle rondes. Er worden dan op door u vastgestelde tijden controle rondes gelopen in of om het object. De bijzonderheden worden vermeld in het digitale rapport

1-Line Compliance

Als uw vertrouwde partner in Safety & Security vraagstukken verzorgt 1-Line de AVG compliance betreffende uw veiligheid en beveiliging. 1-Line levert een Privacy Management Framework dat in uw Office 365/Sharepoint wordt geïnstalleerd. Er is voor iedere behoefte aanbod op ondersteuning door een AVG specialist, welke samen met u de documentatie en systemen inricht.

Door middel van de Remote Checks wordt het Privacy Management Framework verder uitgebouwd en wordt de voortgang van de interne audits & AVG Checklist gecontroleerd.

Als uw vertrouwde partner in Safety & Security vraagstukken verzorgt 1-Line de AVG compliance betreffende uw veiligheid en beveiliging. 1-Line levert een Privacy Management Framework dat in uw Office 365/Sharepoint wordt geïnstalleerd. Er is voor iedere behoefte aanbod op ondersteuning door een AVG specialist, welke samen met u de documentatie en systemen inricht.

Door middel van de Remote Checks wordt het Privacy Management Framework verder uitgebouwd en wordt de voortgang van de interne audits & AVG Checklist gecontroleerd.

MKB Startpakket

Speciaal voor MKB-organisaties die weinig persoonsgegevens verwerken maar toch AVG Compliant willen zijn.

1 x Assistentie op locatie

2 remote checks

MKB

Basispakket voor B2C en B2B bedrijven die persoonsgegevns verwerken en deze goed willen managen.

2 x Assistentie op locatie

4 remote checks

MKB en Zorgbedrijven

AVG in goede handen van onze specialisten die uw organisatie op weg helpen met beleid, IT-maatregelen en een jaarverslag.

3 x Assistentie op locatie

6 remote checks

Jaarverslag

Complexe organisaties

Intensieve begeileiding AVG-specialist die ook de rol van DPO/FG op zicht neemt voor uw organisatie inclusief PIA en jaarverslag.

5 x Assistentie op locatie

8 remote checks

Jaarverslag

Uitgebreide Compliance Check