Onze klanten2018-05-30T10:28:52+00:00

Swarovski Benelux BV

Voor Swarovski Benelux BV verzorgt 1- Line de veiligheid en beveiligingsketen als ook de bijbehorende onderhoudscontracten van haar boutiques.
Denk hierbij aan bv. het onderhoud van kleine brandblus middelen, inbraak, brand en cctv installaties.

NVD beveiligingen

Voor NVD beveiligingen verzorgt 1-Line de dienstverlening met betrekking tot de surveillancediensten die buiten het bedieningsgebied van NVD liggen. Naast alarmopvolging en surveillancerondes verzorgt 1- Line de facturen stroom in deze. Voor NVD een waardevolle aanvulling op haar klantenbestand van haar alarmcentrale die landelijke dienstverlening verzorgt.

Boatex

Voor Boatex Beheer verzorgt 1-Line op haar diverse lokaties de dienstverlening met betrekking tot de beveiliging. Zo installeerde 1-Line op het hoofdkantoor van Boatex Beheer een inbraakalarmsysteem met de daarbij benodigde meldkamer aansluiting. Naast het adviseren van, en projectbegeleiding bij installatie techniek is 1-Line op de verschillende locaties tevens verantwoordelijk voor het managen van surveillancewerkzaamheden , advies en 24 uurs beheersdiensten.

Technogym

Voor Technogym heeft 1-Line geadviseerd en de projectbegeleiding gedaan m.b.t. de volledige inrichting van het inbraaksignaleringsysteem. Tevens beheren wij het onderhoudscontract, alarmcentrale en de diensten m.b.t. de alarmcentrale en surveillancediensten.

Roche

Voor Roche verzorgt 1-Line naast het managen en beheren van de mobiele surveillancediensten en receptiediensten tevens de collectieve beveiligingsdiensten en de alarmopvolging. Door het monitoren van de verschillende alarmen en het uitwerken van de oorzaak adviseert 1-Line in oplossingen die leiden tot forse besparingen.

 APM Terminals Management en Damco International

Februari 2019 heeft APM Terminals Management en Damco International
met 1-Line het contract voor de hospitality en beveiliging verlengt voor
wederom drie jaar. Wij hebben met de twee organisaties al vanaf 2013
een uitstekende partnership.

Vanaf 18 februari 2019 verzorgd 1-Line alle beveiligings en hospitality
aspecten voor The Building 1962. De voormalige Citroën garage voor
het Olympisch Stadion in Amsterdam is verbouwd tot een geweldig
multi tenant gebouw.

Ga naar de bovenkant