Onze klanten2018-05-30T10:28:52+00:00

Cool Blue

Cool Blue is een winkelformule dat voor iedere productgroep een aparte webwinkel lanceert.  Cool Blue heeft enkele fysieke winkels, een hoofdkantoor in Rotterdam en distributiecentra in Capelle aan den IJssel en Tilburg.

Voor Cool Blue verzorgt 1-Line de alarmopvolging, de aansluitingen op de meldkamer maar ook de cameratoezicht in de winkels en distributiecentra.

Swarovski Benelux BV

Voor Swarovski Benelux BV verzorgt 1- Line de veiligheid en beveiligingsketen als ook de bijbehorende onderhoudscontracten van haar boutiques.
Denk hierbij aan bv. het onderhoud van kleine brandblus middelen, inbraak, brand en cctv installaties.

NVD beveiligingen

Voor NVD beveiligingen verzorgt 1-Line de dienstverlening met betrekking tot de surveillancediensten die buiten het bedieningsgebied van NVD liggen. Naast alarmopvolging en surveillancerondes verzorgt 1- Line de facturen stroom in deze. Voor NVD een waardevolle aanvulling op haar klantenbestand van haar alarmcentrale die landelijke dienstverlening verzorgt.

Boatex

Voor Boatex Beheer verzorgt 1-Line op haar diverse lokaties de dienstverlening met betrekking tot de beveiliging. Zo installeerde 1-Line op het hoofdkantoor van Boatex Beheer een inbraakalarmsysteem met de daarbij benodigde meldkamer aansluiting. Naast het adviseren van, en projectbegeleiding bij installatie techniek is 1-Line op de verschillende locaties tevens verantwoordelijk voor het managen van surveillancewerkzaamheden , advies en 24 uurs beheersdiensten.

Technogym

Voor Technogym heeft 1-Line geadviseerd en de projectbegeleiding gedaan m.b.t. de volledige inrichting van het inbraaksignaleringsysteem. Tevens beheren wij het onderhoudscontract, alarmcentrale en de diensten m.b.t. de alarmcentrale en surveillancediensten.

Roche

Voor Roche verzorgt 1-Line naast het managen en beheren van de mobiele surveillancediensten en receptiediensten tevens de collectieve beveiligingsdiensten en de alarmopvolging. Door het monitoren van de verschillende alarmen en het uitwerken van de oorzaak adviseert 1-Line in oplossingen die leiden tot forse besparingen.