Objectbeveiliging

Om je bedrijfspand en bedrijfsterrein zowel van binnenuit als buitenaf te beschermen wil je je beveiliging adequaat organiseren. 1-Line staat met haar objectbeveiliging 24/7 klaar om de veiligheid van jouw organisatie te waarborgen.

Wat is objectbeveiliging? Welke werkzaamheden vallen er onder objectbeveiliging? En wat zijn de voordelen? Dat en meer vertellen we je in dit artikel. Na het lezen weet je meer over objectbeveiliging en kun je direct overgaan tot actie.

Wat is objectbeveiliging?

Objectbeveiliging is veel meer dan de beveiliger waar menig Nederlander aan denkt bij het horen van het woord ‘objectbeveiliging’. Het is het geheel van beveiliging-, receptie- en/of portiersdiensten.

Welke werkzaamheden vallen onder objectbeveiliging?
Onze objectbeveiligers zijn niet alleen gespecialiseerd in algemene beveiligingstaken maar kunnen ook ingezet worden als gastheer of gastvrouw. Lichte huismeester en facilitaire taken vervullen zij ook. Daarnaast leiden wij onze mensen breed op, zij kunnen ook deel uitmaken van het BHV-team.

De beveiliger kan ook ingezet worden bij de receptie als securityhost. Het ontvangen van gasten kan tot de werkzaamheden behoren.

De voordelen van objectbeveiliging door 1-Line
  • We handhaven orde en veiligheid in het gebouw;
  • Er wordt direct gereageerd op meldingen;
  • Jullie kunnen jezelf richten op het uitvoeren van werkzaamheden, wij regelen de rest;
  • Potentiële inbrekers of criminelen worden afgeschrikt door de aanwezigheid van objectbeveiligers;
  • Verstoringen die bedrijfsprocessen kunnen beïnvloeden worden vroegtijdig geconstateerd.
Maatwerk voor elk object

Een object in de zorgsector is heel anders dan een winkel in een winkelcentrum. Ieder object of bedrijfspand is anders en vraagt om die reden om maatwerk. We passen onze dienstverlening aan op de opdrachtgever. In het beginstadium van de samenwerking wordt er een gesprek ingepland en bespreken we de risico’s. De bedrijfscultuur en manier van werken komen ook ter sprake. Dit om een plan van aanpak op te stellen dat perfect aansluit op de organisatie en wensen.

Met een op maat gemaakt risicoprofiel brengen we eventuele risico’s in kaart en kunnen we verder werken aan het complete beveiligingsplan. Een complete en op maat gemaakte oplossing op het gebied van objectbeveiliging en hospitality.

Alarmopvolging 1-Line
Over 1-Line

1-Line is een regieorganisatie en heeft de samenwerking met gerenommeerde ketenpartners sinds haar oprichting in 2009 direct ingezet om in heel Nederland haar opdrachtgevers van dienst te kunnen zijn. Wij zijn hen van dienst met onder andere (ad hoc) objectbeveiliging, hospitality service, mobiele surveillance, Smart Buildings as a Service (SBaaS) en meer. Met deze diensten ondersteunen we inmiddels veel verschillende organisaties in de BeNeLux.

We kunnen met onze dienstverlening direct inspelen op jouw beveiligingsbehoeften. Iedere organisatie kunnen we verder helpen. Een veilige werkomgeving creëren begint bij jezelf. Wij ondersteunen je.

Kennismaken?

Voordat onze objectbeveiligers en securityhosts aan de slag gaan bij jouw object of bedrijfspand, voeren we verschillende gesprekken. Niet alleen het beveiligingsplan is maatwerk, ook de manier van werken zelf. Na de gesprekken worden beveiligers specifiek ingewerkt volgens jouw wensen, behoeften en eisen. Hierdoor verloopt alles vlekkeloos en kunnen we de best mogelijke objectbeveiliging voor jouw bedrijfspand bieden.

Een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken is altijd vrijblijvend. Via onderstaande knop plan je deze gemakkelijk in.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in