Een kilo afvallen, meer joggen, stoppen met roken: 2017 staat voor de deur en met een fris gemoed maakt iedereen goede voornemens. Zo ook bedrijven, die er vol tegenaan willen gaan in het nieuwe jaar – door een stapje extra te zetten voor hun klanten, bijvoorbeeld. Natuurlijk geldt dit ook voor 1-Line. De laatste weken van het jaar lijken ons een goed moment om even met u terug te blikken op twaalf mooie maanden en te anticiperen op een nóg beter jaar. Kijkt u mee?

Hoe ziet 2017 eruit?

Door goede mond-op-mondreclame hebben we in 2016 diverse nieuwe klanten aan ons mogen binden, waardoor 1-Line enorm aan het groeien is. Met onze tevreden, trouwe klantenschare, waarmee de samenwerking voorspoedig verloopt, realiseren we dag in, dag uit onze langetermijnvisie. Deze positieve ontwikkelingen willen wij in 2017 uiteraard voortzetten.

Natuurlijk blijken niet alle goede voornemens te werken in de praktijk. In goed overleg hebben wij in 2016 daarom óók besloten om de dienstverlening voor enkele klanten te laten aflopen. Want ook daarin geven wij eerlijk en goed advies.

Omdat er altijd ruimte is voor verbetering, blijven wij de ontzorging van onze klanten ook in 2017 weer verder optimaliseren! Dat betekent dat we bestaande klanten zo goed mogelijk blijven bedienen en nieuwe klanten willen ontzorgen.

Interne ontwikkelingen: heeft u al kennisgemaakt met…?

In 2016 hebben wij een aantal nieuwe medewerkers mogen verwelkomen. Kent u hen inmiddels al?

Angela voegde zich in december 2015 bij het team van 1-Line en zit na een jaar helemaal op haar plek. Begin 2016 trad ook Peter in dienst, die met zijn jarenlange ervaring in de beveiligingssector een enorme aanwinst is gebleken voor 1-Line. Dat geldt eveneens voor operationeel- en marketingmedewerker Fieke, die in de zomer aan boord is gekomen. Zij schrijft onder meer instructieboeken en ondersteunt nieuwe medewerker Sophie, die de taken zal overnemen van Lydia. Na vijf jaar trouwe dienst heeft Lydia ons namelijk verlaten.

Van 2016 naar 2017

Al met al kunnen we stellen dat 2016 een mooi jaar voor ons is geweest dat werd gekenmerkt door afscheid én nieuwe ontwikkelingen. Wij zijn ervan overtuigd dat de goede kiemen die we in 2016 hebben gezaaid, in 2017 flink zullen groeien. Dat betekent dat we nóg meer tevreden klanten willen behouden en nieuwe klanten willen ontzorgen.

Natuurlijk sluiten wij deze blog niet af zonder een mooie nieuwjaarswens. Wij hopen dat u geniet van de feestdagen en dat al uw goede voornemens voor 2017 bewaarheid mogen worden; zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied!