Sinds 25 mei 2018 is de Europese privacywetgeving Algemene Verordening Gegevensverwerking van kracht. Ook wel bekend als General Data Protection Regulation. U heeft hier zeer waarschijnlijk al meer over gehoord, en u heeft dit waarschijnlijk ook allemaal al goed ingeregeld.
Heeft u ook nagedacht over de verwerking van persoonsgegevens door uw receptie, beveiligingsloge of winkelsurveillance? Is de winkeliersvereniging AVG georganiseerd?   Zijn de beveiligingsrapportages die naar de verschillende functionarissen binnen uw organisatie of vereniging worden gestuurd volgens AVG wetgeving? Hoe worden de wachtwoorden en beeldmateriaal beheerd?  Kortom is uw veiligheid en beveiliging AVG Compliant?

 

Als uw vertrouwde partner in Safety & Security vraagstukken verzorgt 1-Line de AVG compliance betreffende uw veiligheid en beveiliging. 1-Line levert een Privacy Management Framework dat in uw Office 365/Sharepoint wordt geïnstalleerd. Er is voor iedere behoefte aanbod op ondersteuning door een AVG specialist, welke samen met u de documentatie en systemen inricht.

Door middel van de Remote Checks wordt het Privacy Management Framework verder uitgebouwd en wordt de voortgang van de interne audits & AVG Checklist gecontroleerd

Klik hier voor meer informatie: 1-Line Compliance