Alarm en Servicecentrale

Gebouweigenaren en vooral huurders eisen 24/7 een veilige en optimale werkomgeving zonder oponthoud door (potentiële) verstoringen. 1-Line biedt met haar samenwerkende ketenpartners dan ook 24/7 full-service Alarmcentrale en Servicecentrale diensten aan.

Service Centrale: Smart Building as a Service (SBAAS)

1-Line heeft sinds haar oprichting in 2009 direct ingezet op “Smart Building as a Service” (SBaaS). Door onze onafhankelijkheid, slimme oplossingen en een duurzame samenwerking kunnen wij vanuit de Alarmcentrale en Servicecentrale de geëiste prestaties behalen. Inmiddels verzorgen wij onze dienstverlening voor een groot aantal organisaties in de Benelux.

1-Line adviseert, implementeert en beheert het gehele spectrum van veiligheid, gezondheid en continuïteit. Van technische of elektronische aspecten, facilitaire ondersteuning tot de opvolging van alarmmeldingen en de aansturing vanuit onze Alarmcentrale en Servicecentrale van beveiliging- en storingsdiensten. 1-Line verzorgt deze dienstverlening 24/7 voor jouw organisatie.

Systemen monitoren

Via onze aangesloten alarmcentrale en servicecentrales kunnen wij de meest voorkomende gebouw gebonden systemen monitoren en direct acteren op (potentiële) afwijkingen. Denk hierbij aan verstoringen van klimaatsystemen, koelinstallaties of stroomstoringen. We zoeken naar de juiste oplossing en ondernemen actie volgens vooraf opgestelde protocollen. De installateur wordt opgeroepen, lost het probleem op en voorkomt op die manier problemen. Ook monitoren wij vanuit de Alarmcentrale en Servicecentrale de alarmmeldingen van de inbraak en brandmeldinstallatie. Dit kan eventueel aangevuld worden met cameraverificatie.

Een complete partner waarop je kunt bouwen

1-Line verzorgt vanuit de Alarmcentrale en Servicecentrale de volledige keten van alarmnotificatie binnen (slimme) gebouwen tot en met snelle en accurate opvolging ter plaatse bij (eventuele) storingen. Niet alleen voor inbraakalarmen of brandmeldingen, voor het gehele scala van diensten. Denk aan liftbevrijdingen, facilitaire en veiligheidsdiensten, parkeerbeheer maar ook werkzaamheden als dagelijks onderhoud of het uitvoeren van het legionella beheerplan.

(Mobiele) Servicedienst

De (mobiele) servicedienst van 1-Line is eveneens 24/7 bereikbaar en wordt aangestuurd vanuit de Alarmcentrale en Servicecentrale om de verstoringen in eerste lijn te verhelpen. Met de dienstverlening van 1-Line is er altijd hulp in de buurt.

Als organisatie is het een geruststellende gedachte dat er kan worden vertrouwd op een partner die alles vanuit de alarm- en servicecentrale in de gaten houdt. We stellen organisaties in staat zich te richten op hun core business. Smart Building as a Service is de toekomst. Je bedrijfspand slim in laten richten, monitoren en onderhouden door een partner scheelt niet alleen veel werk, het zorgt ook voor rust en continuïteit in jouw organisatie.

Plan een kennismakingsgesprek in!

Benieuwd naar de mogelijkheden die we met onze alarmcentrale en servicecentrales bieden? En wat deze voor jouw organisatie kunnen betekenen? Plan een persoonlijk gesprek in. We kijken direct naar je organisatie en bedrijfspand(en). Onze adviseurs laten je weten waar kansen liggen en er kunnen, indien gewenst, direct stappen worden gezet.

We acteren samen met onze aangesloten partners 24/7 om storingen in het bedrijfsproces te voorkomen. Dat kunnen we ook voor jouw organisatie doen. Klik op onderstaande button om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in